MarocChat Operators

Een chat @operator op marocchat hij of zij zorgt ervoor dat de maroc chatters verder geholpen worden op de chat, wanneer dit nodig is. Daarnaast is een belangrijke taak om bezoekers die op marocchat chatten een aanspreekpunt voor te zijn.

Het is uiteraard niet toegestaan om in deze chatbox discriminerende, racistische, kwetsende, commerciële of pornografisch getinte uitspraken te doen of kanalen aan te maken met namen van soortgelijke aard. Kom je mensen tegen die dit wel doen, meld dit dan aan een van de @Operators die kan je herkennen aan een @ voor hun nickname. (Ze zitten meestal in kanaal #Help). Zij kunnen gelijk handelen.

Dit alles zorgt ervoor dat het chatten bij MarocChat leuk is en leuk blijft. Als je vragen hebt, lees de Huisregels pagina of stel je vraag aan één van de maroc chat operators. (Ze zitten meestal in kanaal #Help). Kom je er dan nog niet uit, mail dan naar opers@marocmagazine.nl. Alles duidelijk? Log dan in en je kunt beginnen met chatten 🙂

Maroc Chat is niet aansprakelijk voor de in deze chatbox gedane uitspraken. Naast een groeiend woordenfilter heeft Marocchat diverse ‘Moderators’ aangesteld die de veiligheid op de Marokko chatbox proberen te waarborgen.